17. 3. 2016

•GODS OF EGYPT•

RECENZE


Všichni to známe když je o víkendu hnusný počasí a nikam ven se ti nechce. V mém případě jsem se rozhodla jít do kina. Koukala jsem na různé filmy, ale žádný film mi nepadl do oka. Nakonec jsem šla do kina v Hostivaři na film Bohové Egypta. 

Na tento film jsem šla prostě protože mi to přišlo jako nejmenší kravina. Filmy s antickou tématikou abych se přiznala moc v lásce nemám a tak jsem na film šla již předem trošku znuděná. Když film začal všechna znuděnost šla stranou. Film jsem si užívala od první chvíle. Je možné, že díky 3D verzi se můj zážitek ještě umocnil.
     Děj začíná korunovací nového krále, kterou překazí jeho strýc Set. Set začne vládnout velice krutě a pouze pár odvážlivců si troufá s jeho krutovládou nesouhlasit. S cílem sesadit z trůnu a zabít Seta se spojí obyčejný zlodějíček Bek a polobůh Horus. Společně se vydají na cestu kde se setkávají s různými překážkami v podobě Setových krvežíznivých poskoků. Ocitnou se v nebi, ale i v podsvětí. Oba musí projít zkouškami odvahy a obětavosti a postavit se monstrům, o kterých Bek do té doby jenom slýchával.
     Ačkoliv hodnocení totoho filmu je pouze 63% a mnoho lidí ho hodnotí spíše záporně já bych na něj šla klidně znova.
     Jestli se rozhodneš jít na tenhle film, určitě zvol 3D verzi jsou tam super efekty a za těch 50 kaček navíc to určitě stojí.
     A ještě malá ukázka https://www.youtube.com/watch?v=IJBnK2wNQSo

Díky za přečtení článku a vidíme se u dalšího.




Žádné komentáře:

Okomentovat